Voetbalflitsen super6 Spelregels

In Voetbalflitsen Super6 voorspel je elke speeldag de exacte uitslag van 6 wedstrijden uit de eerste klasse 2018/2019 en behaal je punten voor goed voorspelde uitslagen en voor het goed voorspellen van winst, verlies of gelijkspel. Je kunt elke wedstrijd van een speeldag voorspellen tot vijf minuten voor aanvang.

De puntentelling is als volgt: Voorspel je de correcte score goed dan krijg je daar 10 punten voor. Voorspel je goed welke club het duel wint, of dat het duel in een gelijkspel eindigt, dan krijg je daar 5 punten voor.

De punten van alle voorspelde wedstrijden bij elkaar opgeteld, vormen jouw totaal score en bepalen je positie in het algemeen klassement. Je punten die je haalt met je voorspellingen per speeldag bepalen je positie in het speeldagklassement. Bij gelijke stand bepalen we aan de hand van notariële loting wie de prijzen behorende bij het algemeen klassement en het speeldagklassement wint.

Tot 3 september tellen resultaten niet mee voor het algemeen klassement. Wél voor de speeldagklassementen en bijbehorende prijzen. Na 3 september (speeldag 7 in de Jupiler Pro League) begint iedereen in het algemeen klassement weer op 0. Zie de periode tot 3 september als 'proefperiode' - maar wel een periode waarin per speeldag prijzen gewonnen kunnen worden.

Veel succes en voor verdere vragen: support@supersix.be